1.Co prezentujecie?
Wspólnie tworzymy bloga kulinarnego z pomysłami na smaczne, szybkie i tanie jedzenie. Prezentowane przez nas potrawy są alternatywą na „schabowego z kapustą” lecz nie przekraczają jego budżetu. Nasze przepisy ilustrowane są pięknymi zdjęciami autorstwa Ilony.
2.Kim jesteście?
Jesteśmy przyjaciółkami, współlokatorkami, fankami dobrego jedzenia. Na co dzień pracujemy w różnych miejscach, jednak po pracy zawsze spotykamy się w kuchni ;)
3.Na jakim etapie kariery jesteście i dokąd zmierzacie?
Nasz blog kulinarny istnieje od lutego 2013 roku. Jesteśmy więc na początku kariery;) Mamy jednak miłe doświadczenia w związku z prowadzeniem bloga. Gdy znajomi i fani z Facebook’a pytają kiedy będzie nowy wpis, aż chce się biec do kuchni i działać!
4.Czy gdybyście zaczynali od nowa, wybralibyście tą samą drogę?
Zaczęłybyśmy wcześniej! Pomysł na prowadzenie bloga to był strzał w dziesiątkę! W samym blogu nic byśmy nie zmieniły, bo on żyje własnym życiem, przez co ewoluuje. Z dnia na dzień staje się coraz bardziej dopracowany.
5.Jakie są trzy cechy decydujące o sukcesie. Jak jest/było w Waszym przypadku?
Konsekwencja, pomysłowość, radość. Ciężko jest mówić w naszym przypadku o sukcesie, ale wierzymy, że te cechy nas do niego doprowadzą.
W naszym wypadku początek był impulsem. Nad konsekwencją ciągle pracujemy. Na brak pomysłów nie możemy narzekać, a radość czerpiemy z naszego hobby codziennie.
W naszym wypadku początek był impulsem. Nad konsekwencją ciągle pracujemy. Na brak pomysłów nie możemy narzekać, a radość czerpiemy z naszego hobby codziennie.
6.Czy to co robicie traktujecie jako sposób na życie czy jako dodatek do niego?
Chciałybyśmy, aby blog stał się sposobem na życie, więc traktujemy go poważnie. Jesteśmy otwarte na wszelkie propozycje (oprócz tych matrymonialnych), ale także na uwagi.
7.Może chcecie się czymś podzielić?
Nasz blog www.tanitalerz.blogspot.com